• Norsk Eiendomstaksering
  • Norsk Eiendomstaksering
  • Norsk Eiendomstaksering

Om Oss

Firmaet

NORSK EIENDOMSTAKSERING ble etablert i 1996.

Vi er en av Oslos ledende takstforretninger og har vurdert tusenvis av eiendommer.

NORSK EIENDOMSTAKSERING arbeider innen et bredt spekter av tjenester. Kjernevirksomheten er vurdering av fast eiendom, rådgivning og byggeledelse.

Primært har vi oppdrag i Oslo og Akershus. Vi har også betydelig kompetanse i en rekke andre områder av Østlandet . Der vi ikke er lokalkjent videreformidler vi oppdrag til en av våre samarbeidspartnere.

NORSK EIENDOMSTAKSERING har lang erfaring innen takserings- og byggebransjen. Vi har opparbeidet vid kompetanse på en rekke felt innen vår bransje. Det vi alle vet er at takstmenn i hovedsak er enkeltmannsfirmaer, ofte med kontoret på ”gutteværelset”. Vi er en organisasjon som satser 100 % på taksering og nært tilknyttede arbeidsoppgaver. Vi jobber i dette markedet 24 timer i døgnet.

Uansett om du ønsker å bruke oss eller en av våre konkurrenter, bruk et firma med autoriserte takstmenn som har dette som heltidsbeskjeftigelse .

Våre største profesjonelle brukere er:

  • Eiendomsmeglerfirmaer
  • Stat og kommune
  • Større og mindre eiendomsselskaper
  • Banker
  • Forretningsførere
  • Advokater

Be gjerne om en referanseliste fra oss.

Av våre kunder, er en betydelig del private boligeiere som kontakter oss direkte enten via internett eller våre annonser for øvrig, fordi de har brukt oss før, bekjente av våre kunder, naboer og annet.

NORSK EIENDOMSTAKSERING har representative lokaler sentralt i Oslo, med gode parkeringsforhold. Vi når på meget kort tid ut til alle deler av Oslo-området, da kontoret ligger rett ved hovedfartsårene ut og inn av Oslo, med lett adkomst til ringveiene.

Dere er hjertelig velkommen innom oss for en boligprat.

Har du spørsmål om våre tjenester eller kanskje synspunkter på utførelsen av våre tjenester, så nøl ikke med å kontakte oss!

Dagens Næringsliv har i samarbeid med D&B gjennomført en undersøkelse av norske Gaselle-bedrifter. Gaseller er betegnelsen på Norges raskest voksende bedrifter. Undersøkelsen er laget på bakgrunn av alle registrerte virksomheter i Norge og blir fulgt opp i Dagens Næringsliv med en rekke artikler om ulike norske Gaseller.

Norsk Eiendomstaksering AS har flere år blitt kåret til Gasellebedrift.

Hurtiglenker

Sosiale medier

Følg oss på facebook Følg oss på Google+ Se oss på YouTube
Norsk Eiendomstaksering

Kontakt oss

Norsk Eiendomstaksering
23 06 02 00 eller trykk her for å sende oss en mail: post@eiendomstaksering.no
Copyright Norsk Eiendomstaksering 2013. All Rights Reserved | Personvern/GDPR
Utviklet av